Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Maras i Kokalović priključili se momčadi

'pod 16. 02. 2010. Koprivnica Elvis Kokalovic nk Slaven Belupo, oporavio se od ozlijede i nastupa protiv Novigrada  Photo: Josip Maljak/PIXSELL'
'Josip Maljak/PIXSELL'
18.02.2010.
u 10:01

Odgodu početka proljetnog dijela prvenstva za 28. veljače Slaven Belupo iskoristio je za još jedan odlazak na mini-pripreme u istarski Novigrad. Farmaceuti tamo borave već tri dana, a danas će odigrati i prvu od dvije dogovorene prijateljske utakmice.

Igrači Zlatka Dalića danas će snage odmjeriti s NK Novigradom, članom Prve županijske lige, dok ih u subotu očekuje utakmica protiv ljubljanske Olimpije, nakon toga se vraćaju u Koprivnicu.

Dobra vijest za navijače Slavena Belupa je da su se treninzima s momčadi priključili Maras i Kokalović, a Delić i Jurić još rade po posebnom programu, no pitanje je trenutka kad će se i oni uključiti u puni trenažni proces.

Zlatko Dalić zadovoljan je boravkom u Novigradu.

- Uvjeti su korektni, smještaj OK, a i travnjak je zadovoljavajući. U svakom slučaju, bio je dobar potez što smo se maknuli s umjetne trave koprivničkog stadiona - izjavio je strateg i dodao da još nije poznata sudbina bivšeg napadača Varteksa Gorana Mujanovića, a hoće li pristupiti Slavenu Belupo, znat će se sutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije