Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruje u Gonzala

Maradona: Higuain bi u Juventusu odmah postao pravi hit

\'Real Madrid\'s Gonzalo Higuain celebrates his goal against Getafe during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid September 10, 2011. REUTERS/Andrea Comas (SP
Reuters
23.05.2013.
u 15:50

- Ako dobije stalno mjesto u udarnoj postavi, uvjeren sam da može do naslova najboljeg strijelca već sljedeće sezone

Transfer Gonzala Higuaina iz madridskog Reala u Juventus, pišu talijanski mediji, pitanje je dana. Iako se klubovi još uvijek nisu dogovorili, čini se da bi se mogli naći na pola puta. Real traži 25 milijuna eura, dok je Juve spreman ponuditi 20 milijuna pa će svatko morati malo popustiti. A kada bi do transfera došlo, torinska bi momčad dobila veliko pojačanje. U to je uvjeren i bivši argentinski izbornik Diego Armando Maradona.

- Ako Higuain postane Juventusov igrač i dobije stalno mjesto u udarnoj postavi, uvjeren sam da može do naslova najboljeg strijelca već sljedeće sezone. On bi bio pravo ozvježenje i hit talijanske lige – rekao je Maradona za Tuttosport.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije