Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krema na Memorijalu

Manyonga stiže na Hanžek sa zlatnom medaljom iz Londona

Luvo Manyonga
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
06.08.2017.
u 12:39

Manyonga je na SP u Londonu pobijedio skokom od 8.48 metara, a najbolji ovogodišnji rezultat mu je 8.65, što znači da će ozbiljno biti ugrožen i rekord mitinga kojeg od s 8.45 već deset godina drži Irving Saladino

Memorijal Borisa Hanžekovića, 67. po redu, koji se održava na stadionu Mladost 29. kolovoza, predstavit će aktualnog svjetskog prvaka u skoku u dalj Južnoafrikanca Luvoa Manyongu, objavilis u organizatori u nedjelju. 

Manyonga je na SP u Londonu pobijedio skokom od 8.48 metara, a najbolji ovogodišnji rezultat mu je 8.65, što znači da će ozbiljno biti ugrožen i rekord mitinga kojeg od s 8.45 već deset godina drži Irving Saladino.

Osim Manyonge, u natjecanju u skoku u dalj u Zagrebu ćemo vidjeti i svjetskog prvaka iz Pekinga 2015. godine, Rusa Aleksandra Menjkova, koji je jučer bio četvrti (8.27) te još jednog finalistu SP-a u Londonu, Urugvajca Emiliana Lasu (8.11).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije