Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLOVICA ZARADE

Manny Pacquiao nakon 'meča stoljeća' odlučio donirati 60 milijuna dolara!

Manny Pacquiao
Foto: Reuters/PIXSELL
05.05.2015.
u 15:48

'Ne volimo previše pričati o novcu jer nas samo još više humanitarnih organizacija traži dodatan novac.'

Manny Pacquiao na Filipinima uživa status božanstva, a do toga je došao svojim potezima kroz život, prvenstveno jer je bogatstvo koje bi stekao dijelio s onima najpotrebitijima. Stoga ne čudi da će u humanitarne svrhe donirati dio novca koji je zaradio u "meču stoljeća". Ali da će donirati 60 milijuna dolara...

Nitko to nije mogao predvidjeti jer riječ je o astronomskoj svoti novca, polovici od onoga što je zaradio u porazu protiv Floyda Mayweathera.

- Sigurno će pola od iznosa koji je Manny zaradio završiti u humanitarnim svrhama. To je jednostavno način na koji on funkcionira. Ne volimo previše pričati o novcu jer nas samo još više humanitarnih organizacija traži dodatan novac - rekao je Mannyjev promotor Bob Aurum.

Ne zna se još gdje će sve otići novac, ali sigurno će biti namijenjen stanovnicima Filipina. I po ovom potezu jasno je zašto se Mayweatheru zviždalo na "njegovom terenu", on nešto slično nikad ne bi napravio, baš suprotno. Koristi svaku moguću priliku pokazivati što sve posjeduje i koliko je "težak".

>> 'Pacquiao je zakazao, a Floyd je bio bolji no što sam očekivao'

Komentara 4

Avatar mister.N@
mister.N@
16:32 05.05.2015.

...nema puno ljudi na svijetu koji bi ovo napravili svaka mu cast...dabogda mu se 3x vratilo...

ZA
zambezi
16:28 05.05.2015.

Istina je da moze zivot lagodno prozivjet i sa svojom drugom polovicom,ako ce razumno zivjet. Ali i svi ostali sportasi bi mogli dobro zivjet,pa ne doniraju takve cifre. Zato je ovo potez za koji ce mu Filipinci spomenik za zivota dignut. I zasluzuje.A i u svijetu nebi bilo recesije da se lova raspodjeli na puno ljudi,a ne ovako sto se drzi po bankama koje onda djele kredite sirotinji s velikim kamatama.

MN
matija njavro
16:21 05.05.2015.

duboki naklon i respect!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije