Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Mandžukiću treba odmor, ali Allegri nema zamjenu

Dinamo - Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
07.12.2016.
u 12:26

Allegriju treba pobjeda nad Dinamom da bi sigurno bio prvi u skupini Lige prvaka pa onda u proljetnoj nokaut-fazi imao nekog lakšeg suparnika. A opet, želio bi i poštedjeti dio umornih igrača

Koliko god Juventus pred sobom ima laganu utakmicu, a pred njim su teški susreti u Serie A, trener Massimiliano Allegri nije spokojan. Naime, treba mu pobjeda nad Dinamom da bi sigurno bio prvi u skupini Lige prvaka pa onda u proljetnoj nokaut-fazi imao nekog lakšeg suparnika. A opet, želio bi i poštedjeti dio umornih igrača.

Nagađa se da će poštedu dobiti Mario Mandžukić, ima lakših problema s ozljedom, stalno je igrao. No, problem je što za njega i nema pravu zamjenu. Nitko toliko ne juri terenom, ne igra defenzivno iako je napadač.

Dybala se oporavio od ozljede. Iako nije igrao protiv Atalante, trebao bi dobiti određenu minutažu, ali ne od početka.

– Ne vjerujem da će izostaviti Mandžukića, ne samo da je u velikoj formi nego je zahvaljujući svojoj osobnosti i vođa momčadi – smatra bivši Juventusov igrač Alessio Tacchinardi.

Može se očekivati da će se Allegri morati vratiti na sustav s trojicom igrača u obrani jer nema desnog beka. Alves je ozlijeđen i ne konkurira za susret s Dinamom, a Lichtsteinera nisu ni prijavili za Uefina natjecanja pa on može biti samo na tribini.

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:33 07.12.2016.

pa igra mandžo i beka tijekom utakmice nema dijela terena di ga nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije