Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

Mandžukićev odlazak ovisi o Euroligi, Vida ne dobiva plaću

'sport...zagreb...16.02.2005. ivan cvjetkovic tarzan foto: goran stanzl'
'Photoshop'
09.12.2009.
u 11:35

Domagoj Vida želja je Dinama, ali plavi nisu jedini koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, za mladog Osječanina zanimaju se i inozemni klubovi.

No, Vida kaže da će ostati u Osijeku do ljeta.

– Tako će i biti, a na ljeto ćemo vidjeti kako dalje – kaže Vidin menadžer Ivan Cvjetković.

Da Vida dulje ostane u Osijeku šanse su mizerne.

– Osijek prvo mora doći na određenu platformu da bismo uopće mogli razgovarati o produljenju ugovora – veli Cvjetković.

Riječ je o dugovanju, Osijek je u teškoj situaciji, igrači ne dobivaju plaće, navodno kasne već tri mjeseca. Stoga je realno da će Vida na ljeto iz Osijeka, put Maksimira ili u inozemstvo, vidjet će se.

U svakom slučaju, kako ide vrijeme, dobit će manju odštetu. Pogotovo jer za godinu dana Vida može bez odštete potpisati predugovor za drugi klub. U Maksimiru će odvagnuti koliko bi bilo isplativo Vidu pokušati dovesti odmah poslije Nove godine ili na ljeto, ili ga čekati godinu dana. No, to je opasno jer ga netko može i "ukrasti".

Mnogo brže Dinamo mora razmišljati o Mandžukiću.

– Ne znam što će biti tijekom prijelaznog roka u siječnju, sigurno je da mnogo toga ovisi o utakmici Dinamo - Timisoara, o ostanku plavih u Europskoj ligi – ističe Cvjetković.

Na osnovi ostanka i na proljeće u Europskoj ligi plavi će i raditi kadrovsku križaljku. I zato sad nitko i ne poteže pitanje Mandžukićeva ostanka ili odlaska. Sve je okrenuto utakmici s Rumunjima i rezultatu susreta Ajax - Anderlecht.

Dobri poznavatelji nizozemskog nogometa tvrde da nema šanse da Ajax ne igra potpuno ozbiljno. Jer, navodno, ni trener Ajaxa Martin Jol ne može biti baš siguran na klupi, pa će tražiti pobjedu nad Belgijcima. Što bi za Dinamo, pod sitnim uvjetom da pobijedi Timisoaru, napokon značilo europsko proljeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije