Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Mandžukić zabio za pobjedu, Kalinić izborio penal, Badelju crveni karton

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.09.2017.
u 22:42

Juventus je tako na maksimalnih 15 bodova i s gol-razlikom 14:3, ali nije vodeći jer Napoli ima gol-razliku 18:3

Nogometaši Juventusa i dalje imaju savršen učinak na početku sezone talijanskog prvenstva. Aktualni prvak i u petom kolu ostvario je pobjedu, slavio je protiv Fiorentine s 1:0, a najzaslužniji za to je Mario Mandžukić.

Nakon što u prvom dijelu nije bilo golova, Mandžo je u 52. minuti sjajno reagirao na ubačaj Cuadrada i zatresao mrežu. u 66. minuti sudac je pokazao na bijelu točku nakon prekršaja Badelja nad Matuidijem, ali je nakon pregledavanja snimke odlučio da je prekršaj ipak bio izvan kaznenog prostora, ali je zato hrvatskom nogometašu pokazao drugi žuti karton.

Juventus je tako na maksimalnih 15 bodova i s gol-razlikom 14:3, ali nije vodeći jer Napoli ima gol-razliku 18:3. Napuljska momčad danas je u Rimu pobijedila Lazio s 3:1, a Marko Rog utakmicu je odgledao s klupe.

 

Milan je nastavio s dobrim igrama na početku sezone i kod kuće s 2:0 pobijedio SPAL. Trener Vicenzo Montella dao je povjerenje Nikoli Kaliniću od prve minute jer ga se dojmio s dva gola u pobjedi protiv Udinesea. 

A hrvatski reprezentativac i danas mu je vratio povjerenje jer je upravo on u 26. minuti izborio jedanaesterac. zaobišao je vratara koji ge je srušio, a sudac pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Ricardo Rodriguez. U 60. minuti novi jedanaesterac, a zabio je Kessie.

Dvije minute kasnije Kalinić je izašao iz igre, a rezultat se nije mijenjao.

Komentara 3

BA
Banirat
23:04 20.09.2017.

Novinaru koja je to Napuljska momcad pobijedila Napoli 3:1 u Rimu? Naploi je prvi na tablici a postigli su 19 zgoditaka a ne 18. Odgledajte utakmicu do kraja prije nego pocnete piskarati

Avatar Django
Django
22:51 20.09.2017.

Kalinić izborio jedanaesterac!

Avatar ShuPac
ShuPac
08:58 21.09.2017.

Cijenim i poštujem Mandžu, ali mi njegov pogodak smrdi na zaleđe. Sorry but jebga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije