Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva 'teškaša'
Povratak na članak

Mandžukić ušao u ring s Hrgovićem, legendarni Francuz ostao zatečen prizorom

Zgodnu objavu je primijetio i nekadašnji Mandžukićev suigrač Patrice Evra, koji je hrvatskog napadača u šali upitao 'je li pri sebi'.

Komentari 5

HR
hrvat123
01:07 11.09.2020.

mislim da je Mandjukic zavrsil karjeru i da ga u ovim godinama niko u Evropi nece uzet i zato bi mu bilo najbolje da dodje u Dinamo i jos godinu ili koliko moze odigra za malu lovu jer bogat je dovoljno i zaradil je dovoljno a u Dinamu bi dobro dosao i igrao bi iz gusta

VL
RO
roland
18:59 10.09.2020.

Ako bih nešto volio, onda je vidjeti Mandžukićev pristup u ringu nakon 50-tak boksačkih treninga. Siguran sam da bi se mnogi solidni boksači u poluteškoj kategoriji iznenadili.

VL
RO
roland
18:55 10.09.2020.

Mandžukića oduvijek volim, fascinira me taj njegov ratnički pristup, i sad se najbolje vidi što je Mario značio reprezentaciji. Hrgović je izabrao boks, gdje jedan udarac u glavu ili jetru može nanijeti veliku štetu zdravlju.... On što Hrgoviću treba jest Mandžin pristup i filozofija gdje uvijek daješ sve od sebe . Uvijek pozdravljam ovakve motivacijske treninge koje ni jednom ni drugom ne mogu štetiti, a Hrgoviću mogu puno korisititi u nastavku karijere.

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
18:02 10.09.2020.

Bosanska liga.

VL
Avatar TheJack
TheJack
17:41 10.09.2020.

Dva lica koja zrace inteligencijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.