Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ
Povratak na članak

Mandžukić u SAD-u kreće u lov na Davora Šukera

Želi li učiniti Šukera nespokojnim na poziciji prvoga strijelca, Mandžukić na američkoj turneji napokon mora proraditi. Pa makar mu Zlatko Dalić dao da izvodi jedanaesterce, što je povlastica koje se Šuker kod bivših izbornika i te kako nauživao.

Komentari 1

Avatar brcko dc
brcko dc
17:26 24.03.2018.

Marijo nece do kraja svoje karijere koja je jako blizu ni uputit 15 udaraca na gol a kamoli da stigne Sukera.Hahahahaahahahahahahahahaha.Jeste smijesni.A odigrao skoro 100 utakmica.Da su bili treneri sa mudima ne bi pola odigrao,Od Stimca do Dalica.Kesa do kese.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.