Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak susreta

Mandžukić: Sretan sam, ali naš posao u Ligi prvaka još nije gotov

Mario Mandžukić, Juventus, Bayern (1)
Reuters/Pixsell
10.04.2013.
u 23:35

- Igrali smo jednako kvalitetno kao u Münchenu i to je dalo rezultat. Nije bilo lako, atmosfera na stadionu bila je sjajna i trebalo je ostati smiren

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ponovno je bio fantastičan. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa postigao je pogodak i uveo Bayern u polufinale.

- Igrali smo jednako kvalitetno kao u Münchenu i to je dalo rezultat. Nije bilo lako, atmosfera na stadionu bila je sjajna i trebalo je ostati smiren - rekao je Mandžo nakon utakmice i dodao:

- Vrlo sam sretan što sam zabio gol, ali još sam sretniji što smo se plasirali u polufinale Lige prvaka. No, nije to naš cilj, još nismo gotovi svoj posao u Ligi prvaka.

Na početku utakmice dobio je žuti karton zbog kojeg će morati propustiti prvu polufinalnu utakmicu.

- Mislim da nisam zaslužio taj karton, bila je to prestroga odluka - zaključio je.

>>Veličanstveni Mandžo odveo Bayern u polufinale Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije