Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka na Instagramu

Mandžukić pružio podršku ljudima kojima se svi trebamo nakloniti, pogotovo ovih dana

Ivica Olić i Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
15.03.2020.
u 22:08

Mandžukić je donedavno živio i radio u Italiji, virusom najteže pogođenoj državi u Europi

Hrvatski napadač Mario Mandžukić također se oglasio na Instagramu u ova nesretna vremena kada je gotovo čitav svijet paraliziran zbog koronavirusa. 

Nekadašnji ubojiti napač hrvatske reprezentacije osobito se u objavi osvrnuo na zaražene, ali i na ljude koji iz dana u dan žrtvuju vlastito zdravlje kako bi nam bili neprestano dostupni u nevolji.

- Suosjećam sa svima koje je pogodila ova pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Velika podrška doktorima, medicinskim sestrama i svima koji naporno rade i riskiraju svoje zdravlje za sve nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu.

Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju što rade. Pazite na sebe i bližnje - napisao je MM17, koji je u siječnju napustio Italiju, najteže pogođenu državu u Europi, te preselio u katarski Al-Duhail. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije