Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi igrač juventusa

Mandžukić prošao liječnički pregled: Slijedi potpisivanje ugovora i predstavljanje

Mario Mandžukić
Juventus.com
22.06.2015.
u 15:40

Trebao bi potpisati na četiri godine, a plaća će mu po sezoni iznositi oko 3,5 milijuna eura.

Mario Mandžukić jučer je stigao u Torino kako bi sklopio ugovor sa svojim novim klubom Juventusom. Stigao je sa svojim agentom Ivanom Cvjetkovićem, a nakon objave na društvenim mrežama uslijedile su mnogobrojne poruke podrške Juveovih navijača.

Hrvatski napadač jutros je došao u kliniku Fornaca di Sessant na liječnički pregled, a kako ga je uspješno prošao očekuje ga potpisivanje ugovora te službeno predstavljanje.

Trebao bi potpisati na četiri godine, plaća će mu po sezoni iznositi oko 3,5 milijuna eura, a Atletico će od Juventusa dobiti 18 milijuna eura.

- Osjećam se dobro, sretan sam što sam došao. Igrao sam ovdje dva puta i nadam se da ću biti sretan. Sviđa mi se Juventus, sviđa mi se i grad. Budite uvjereni, dat ću sve od sebe za Juve, kao što sam davao za sve klubove u kojima sam igrao. Ne brinite se, borit ću se za svoj novi klub, poručio je Mandžo navijačima.

Prije njega dres 'Stare dame' još su nosili Bokšić, Tudor, Jarni, Robert Kovač i Zoran Ban.

>>Navijači Juventusa oduševljeni, evo što im je Mario poručio!

Komentara 4

VA
vagir78
18:51 22.06.2015.

Mandzo je dobar lik i pravi nogometni ratnik...

Avatar Highkm
Highkm
18:50 22.06.2015.

Ima i losijih igraca koji su puno skuplji.

KT
KTM
17:38 22.06.2015.

Južni,zapravo mali čoban."Jednog dana krenem ja u školu,,,a kad tamo škole više nema.Budi dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije