Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
juve slavio, ali...

Mandžukić 'poludio', trener uzvratio: Mora imati poštovanja prema suigračima

Mario mandžukić
Foto: Screenshot
11.12.2016.
u 20:52

– Ubacio sam Dybalu jer je izvanredan igrač i jer nam je trebao jedan pravi tehničar u momčadi

Mario Mandžukić asistirao je Gonzalu Higuainu u pobjedi svoje momčadi protiv Torina (3:1). Bilo je to u 28. minuti, a argentinski nogometaš tada je zabio za 1:1.

No, ono što će se pamtiti jest to da je hrvatski nogometaš bio prilično ljutit što je trener Juventusa Massimiliano Allegri u 71. minuti izvadio upravo njega iz igre u trenucima kada odluka o pobjedniku još nije donesena.

Mario je, vidno uzrujan, sjeo na klupu, a Allegri je to komentirao nakon utakmice.

– Ubacio sam Dybalu jer je izvanredan igrač i jer nam je trebao jedan pravi tehničar u momčadi. Vidio sam da se Mandžukić ljuti, ali on mora poštivati moju odluku – rekao je Allegri pa dodao:

– U velikim klubovima igrač mora znati prihvatiti zamjenu, barem iz poštovanja prema svojim suigračima.

Juventus je na kraju slavio, prvo je Higuain u 82. zabio svoj drugi gol, a pobjedu je potvrdio Pjanić.

Komentara 5

VK
vječni krojf
23:33 11.12.2016.

Ponasanje je veliki problem Mandzukica i zato nikada nece dostici vrhunac koji je mogao stici da je malo discipliniraniji,da vise postuje odluke trenera,da se malo ljepse ponasa prema suigracima.Zato je i izletio iz Bayerna jer nije mogao podnijeti veliku konkurenciju.Steta,a nogao je napraviti veliku karijeru.

TH
than
02:26 12.12.2016.

A sto se buni ? Igra nogom mu je losa. Ajde daje sve od sebe trcanjem okolo, kao i Olic sto je davao. U napadu moze zabiti vecinom, ako ga pogode pravo na glavu. Igrao je do 71e i ta igra nije prolazila i ide zamjena. No, nebitno je sve to, jer je nogomet igra ekipe, a ne jednog igraca. Ako ti ne ide, daj drugome, nisi Bogom dan. Mozda ce njemu taj dan ici bolje. Proslavi pobjedu ili jednostavno priznaj poraz....

Avatar Abcda
Abcda
11:09 12.12.2016.

Mandzo ima karakter i kaze ono sto misli. Nekome je to mana, meni je to vrlina. Uostalom, ne postoji niti jedan igrac na svijetu kojemu je drago biti zamijenjen ( osim ako je povrijedjen ). Drugo, krojf ( pise se Cruyff ), on je vec napravio veliku karijeru i vise nema sto dokazivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije