Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ JUVENTUS
Povratak na članak

Mandžukić poludio: To ste izmislili, ja ljudima sve govorim u lice!

"Tko god me poznaje zna da nikada ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto za reći uvijek to kažem u lice, a ovo nisu moje riječi", poručio je Mandžukić.

Komentari 1

RO
roland
21:31 15.07.2017.

I meni je bilo čudno kad sam pročitao navodni Mandžukićev intervju u kojem govori o stvarima iz Juventusovesvlačionice. Prvo sam se pitao, kako to da o takvim stvarima govori za novine? Zar se je Mandžukić promijenio? Posumnjao sam u vjerodostojnost,t, a sada je jasno da je sve izmišljeno. Mandžo gleda svoja posla, a kad ga nešto žulja o tome ne priča s novinarima nego s akterima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.