Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETARDA BAYERNA
Povratak na članak

Mandžukić odličnu igru okrunio golom i asistencijom

Mario Mandžukić zabio je u 89. minuti. Hrvatski reprezentativac dobio je loptu od Robbena, a onda okrenuo svog braniča i pogodio u dalji kut golmana Frankfurta.

Komentari 5

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
20:25 02.02.2014.

Žaa mi Lewandowskog jer ga čeka sudbina Gomeza. Ispred Maria Mandzukica bi bili samo Messi i Ronaldo i eventualno Ibra, Falcao i Cavanni. Ostali bi muku mučili i završili kao Gomez.

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
20:17 02.02.2014.

Mandžo je bio odličan. Moglo bi se uz malo dobre volje reći da je imao i dvije asistencije za prva dva gola. :F

VL
Avatar GERO2
GERO2
20:09 02.02.2014.

I ovakvog igracinu zamjeniti losijim je nerazumno!

VL
Avatar Nexus
Nexus
09:03 03.02.2014.

Ovo je bila, za mene, najbolja igra Bayerna, a i Mandzukica u ovom prvenstvu. Izgleda da se Manzukic trgnuo i shvatio sto Pepe od njega trazi; Ipak bilo bi bolje za njega da promjeni sredinu, jer Bayern ima previse dobrih igraca u napadu. Dozivjet ce samo frustracije, a on se izgleda nezna sa time nositi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.