Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskazao se kao tenisač
Povratak na članak

Mandžukić odgovorio ima li nade da ga ponovo vidimo u dresu reprezentacije

- Naravno da pratim reprezentaciju, stalno gledam. Sve će biti OK, bilo je najvažnije dobiti u Osijeku, a druga utakmica je bila prijateljska u kojoj je izbornik isprobavao neke varijante. Rezultat nije nikakva tragedija, izbornik mora probati - kazao je Mandžo.

Komentari 4

SV
stjepan v.
01:38 13.06.2019.

Hajde Mario, vrati se. falis nam!

VL
DU
Deleted user
07:52 13.06.2019.

Mario, svaka ti čast što si napravio za Hrvatsku! No izbornik je taj koji odlučuje da li si ti bolja devetka od drugih. Vi igrači se ne bi trebali povlačiti. Već je to na izborniiku. Šteta, jer napadača kao Mandžoo nemamo! Fali nam taj konstantan pritisak na zadnju liniju. Koju su radili Mandžo i Rebić, prije Mandžo i Olić.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:55 13.06.2019.

Sretno ti Mario u daljnjem životu i puno zdravlja. Dao si puno i treba poštovati tvoju odluku !

VL
DM
drago.miota
08:42 13.06.2019.

O tome koliko vole igreti za nacinalnu ekipu jako malo koriste je kad mu treba za napredovanje primijer Manđo,Kalinič,i drugi iz košarke pogledajte njemce Muler,i drugi de svađaju zašto ne igraju a več ims 45 g

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.