Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOLFSBURG U MÜNCHENU
Povratak na članak

Mandžukić: Ne znam igram li protiv Bayerna

Mario Mandžukić nije siguran da će danas biti u sastavu Wolfsburga protiv branitelja naslova Bayerna u utakmici kojom će početi 48. njemačko nogometno prvenstvo.

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:35 20.08.2010.

Mandžukić: Ne znam igram li protiv Bayerna što mi je čudno jer ipak sam ja balkanska vedeta i trebao bi biti oslonac mojim vukovima..

VL
JO
jozinho
12:49 20.08.2010.

Mandzukic: imao sam i nemoralni ponuda iz slovenske lige, ali mislim da bi to u ovom trenutku bio prevelik korak....a ipak sam ja hrvat koji ne gleda samo novac, nego i sportske kriterije....

VL
OB
-obrisani-
13:27 20.08.2010.

20.08.2010. u 12:49h jozinho je napisao/la: Mandzukic: imao sam i nemoralni ponuda iz slovenske lige, ali mislim da bi to u ovom trenutku bio prevelik korak jer kada sam vidio kako su nas oni dečki iz NK Luke Koper u uzvratu rasturili sumnjam da bi tamo prošao a ovdje u Njemačkoj uz utjecaj hrvatskih gastarbeitera i pomuču mojih obmana možda uspijem...

VL
ZO
zoran112
13:34 20.08.2010.

ja više nevjerujem kakvi su likovi ovi zlovenci neviđeni provokatori

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.