Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario sve demantira
Povratak na članak

Mandžukić: Nakon pogotka nisam salutirao generalima!

- Ponosan sam na Marija i oduševljen sam načinom na koji je proslavio pogodak

Komentari 6

MA
Maximuss
18:30 18.11.2012.

Mislim da nisi samo apolitičan, nego i "auman"!

VL
Avatar El Indio
El Indio
18:30 18.11.2012.

Dio njemačkih medija pisalo je "kako je Mandžukić pogodak pozdravio Hitlerovim pozdravom" --------------------------------------------- A Njemcima to bilo krivo

VL
KA
Kakma
18:30 18.11.2012.

I da si pozdravljao nase generale.sta onda,nemas se cega stiditi.To je bio casni potez.

VL
Avatar germanicus I
germanicus I
20:18 18.11.2012.

To da je apolitičan nije izjavio Manđo nego suigrač Albanac Shakiri koji je na isti način pozdravio navijače!Inače su oni odlični prijatelji i jasno je da se i Shakiri veselio što su oslobođeni generali!Puno drame oko ničega!Zar se mora sramitii iskazujući svoj stav!A to da je pozdravio hitlerovskim pozdravom je čista glupost jer Manđo nije glup da ne zna stav većine u Njemačkoj!Bild je ionako najgora novina u Njemačkoj{a sigurno i šire}tako da oni pišu što njima odgovara!

VL
CR
crna55bitch
21:37 18.11.2012.

A u p.m.!Onda cijeli NATO svakodnevno pozdravlja Hićinim stilom!

VL
PA
Paket
21:52 18.11.2012.

Očito je da mu je Bayern naredio da mora nešto takvo reći da se ne radi skandal. Vidjelo se točno na Mandži da je pozdrav bio upućen generalima jer inače nikad ne slavi na taj način. Živjeli generali!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.