Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA KONKURENCIJA

Mandžukić mora tražiti novi klub, Juventus ga je ovime uvjerio u to

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
18.04.2016.
u 21:03

'Cavani je fantastičan igrač i drago nam je da se spominjemo kao njegova moguća sljedeća destinacija.'

Edinson Cavani već dulje vrijeme razmišlja o odlasku iz Pariza jer se u PSG-u ne osjeća baš najbolje. Zainteresiranih je mnogo, a kao posljednji u nizu se javio Juventus, što znači da Mario Mandžukić ili Alvaro Morata odlaze. A možda i obojica.

– Cavani je fantastičan igrač i drago nam je da se spominjemo kao njegova moguća sljedeća destinacija. U stanju smo natjecati se za njega s ostalim europskim klubovima. Želimo ojačati momčad za sljedeću sezonu, a danas mogu samo potvrditi  kako je Cavani još uvijek pod ugovorom s PSG-om, i to do 2018. godine. Zanima li nas njegov dolazak u Juventus? Svakako – potvrdili su iz Juventusa. 

Nažalost, u nepovoljnijoj situaciji je Mandžukić jer Morata se pokazao kao efikasniji igrač. Naime, u 2016. godini je Mandžukić zabio tek dva pogotka i dok njegova požrtvovnost nikad nije upitna, Stara dama ipak treba nogometaša koji trese mreže. Uostalom, Tottenham se već ponudio i za 25 milijuna eura doveo bi Mandžu, što bi svakako zadovoljilo klub i našeg reprezentativca.

>> Mandžo je na izlaznim vratima Juventusa, Englezi za njega nude 25 milijuna eura!

Komentara 22

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:27 19.04.2016.

Ne mora. Morata se najvjerojatnije vraca u Spanjolsku. Nije sigurno da Cavani dolazi ali i da dodje Mandzo ce se izboriti za minutazu jer se izvrsno uklapa s Dybalom.

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
09:56 19.04.2016.

Mandzo idi u Englesku- tamo se igra baš taj nogometa koji tebi lezi- zabiti ces 100 golova u najkrace vrijeme. Nastavi svoju krasnu karijeru i kazni s tim potezom Juventus i mrtvu talijansku nogometnu ligu. Gdje god si dosada bio, pokazao si se. Jedva cekam EP 2016‼️

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
09:56 19.04.2016.

Mandzo KRALJ‼️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije