Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrojavanje momčadi
Povratak na članak

Mandžukić mora na krilo, u vrh Kramarić!

- Po meni bi uvijek igrao mladi Kramarić prije Papadopoulosa jer je življi, opasniji za gol. I Mandžukić mora bolje, ali na boku - smatra Milivoj Bračun.

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
12:17 27.10.2009.

Ili se Bračun nije dobro izrazio ili ga autor članka nije dobro interpretirao jer pojam \"krilo\" u nogometu ima drugo značenje nego \"bok\". Mandžukić je napadač i kao takav može s bočne pozicije ići prema golu ali u tome slučaju on nikako nemre igrat ono kaj se veli \"krilo\". Krilni igrači se daleko više vraćaju nazad i sudjeluju u igri vezne linije, ubacuju se i u napad ali se od njih prvenstveno očekuje ubacivanje kvalitetnih lopti pred gol, tj. na napadače !!! U konkretnom slučaju ak dešnjaka kao što je on staviš na lijevu stranu onda ti on više niti nije klasično krilo. No možda je ipak skrivena poruka u onom dijelu teksta \"trenutačno trener bez posla\" !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.