Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga, 31. kolo

Mandžukić asistent u porazu, Borussiji derbi protiv Schalkea

borussia dortmund (1)
Foto: DPA, NPH/Pixsell
1/5
14.04.2012.
u 17:29

Aktualni prvak iz Dortmunda došao je tako na korak do novog naslova, a postavio je i novi rekord Bundeslige - 25 utakmica u nizu bez poraza.

Mario Mandžukić asistirao je za gol Helmesu u domaćem porazu Wolfsburga protiv Augsburga (1:2) u 31. kolu njemačke Bundeslige. Mandžo je igrao 90 minuta, te dobio žuti karton. Vukovi su remijem izgubili korak u borbi za šestu poziciju, koja vodi u Europsku ligu.

U derbiju kola Schalke je u Gelsenkirchenu izgubio 1:2 od Borussije Dortmund, koja je tako došla na korak do naslova. Također, postavili su novi rekord Bundeslige, sa 25 uzastopnih utakmica bez poraza. Schalke je golom Farfana vodio 1:0, no Dortmund je preokrenuo preko Pisczeka u 17., te Kehla u 63. minuti. Ivan Perišić odigrao je posljednjih devet minuta za pobjedničku momčad.

Nogometaši HSV-a stigli su do važnih bodova u borbi za ostanak u Bundesligi, na svom su terenu svladali Hannover sa 1:0. Iličević je odigrao 72 minute za HSV, dok Petrić nije bio u kadru zbog gripe. Bayer Leverkusen je bez ozlijeđenog Ćorluke vodio 2:0 u 51. minuti protiv Herthe, Berlinčani su preokrenuli na 3:2, no na kraju je završilo 3:3.

 

Rezultati 31. kola: Schalke - Borussia (D) 1:2, Wolfsburg - Augsburg 1:2 , Bayer - Hertha 3:3, HSV - Hannover 1:0, Kaiserslautern - Nürnberg 0:2. Poredak: Borussia (D) 72, Bayern 63 (30), Schalke 57 bodova...

Komentara 1

SE
serđo
09:02 15.04.2012.

pa dobro, je li wolsfburg izgubio ili remizirao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije