Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Mandžo u društvu velikana: Izabran među 15 najboljih napadača svijeta!

Mario Mandžukić, Bayern (1)
Foto: Reuters/Pixsell
09.12.2013.
u 15:22

Našao se u društvu velikana poput Ronalda, Ibrahimovića, Messija, Neymara...

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić 2013. godinu pamtit će kao najbolju u svojoj karijeri. S Bayernom je osvojio četverostruku krunu, a bio je jedan od najboljih igrača bavarske momčadi.

Zbog toga se prije nekoliko dana našao među 40 nominiranih koji kandidiraju za najbolju momčad u 2013. godini po izboru Uefe, a danas je dobio novo priznanje.

Naime, hrvatski napadač uvršten je na popis petnaestorice napadača koji konkuriraju za momčad godine u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA) i Međunarodnog udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro). Našao se tako u društvu velikana poput Ronalda, Ibrahimovića, Messija, Neymara...

Ove sezone Mandžukić je za Bayern postigao 11 pogodaka, a ima i dvije asistencije.

Popis nominiranih napadača:

Sergio Agüero (Manchester City), Mario Balotelli (Milan), Edinson Cavani (PSG), Diego Costa (Atletico Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Didier Drogba (Galatasaray), Radamel Falcao (Monaco), Zlatan Ibrahimović (PSG), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Mario Mandžukić (Bayern), Lionel Messi (Barcelona), Neymar (Barcelona), Wayne Rooney (Manchester United), Luis Suarez (Liverpool), Robin van Persie (Manchester United)

>>Bayern Werderu utrpao sedam komada, Mandžukić strijelac

>>Fifa odlučila: Samo trojica igrača ostala u utrci za Zlatnu loptu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije