Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga
Povratak na članak

Mandžo pogodio vratnicu, Bayern slavio u nadoknadi

Prvi pogodak u novoj sezoni Bundeslige postigao je osvajač Zlatne kopačke na Svjetskom prvenstvu u JAR-u Thomas Müller.

Komentari 7

OB
-obrisani-
04:36 21.08.2010.

koje li gluposti ...nije mandžo pogodio vratnicu već je promašio gol ,ipak mogometu je svrha postiči kolove ,a ne pogađati vratnice

VL
VI
vidimškoj
06:58 21.08.2010.

sada bi moga u barcelonu

VL
OB
-obrisani-
07:14 21.08.2010.

Mandžo pogodio vratnicu i dokazao da je istinska balkanska igračina i istaknuti vanka World Cup tip igrača..

VL
VU
vucko
09:53 21.08.2010.

Mandjukic je jucer odigrao solidnu utakmicu pogotovo u II. poluvremenu. Imao je jos jednu sansu koju je Bayernov vratar uspio djonom poslati u korner. Wolfsburg je u prvom poluvremenu igrao povuceno tako da je Bayer imao 65 posto igre na terenu. U II. poluvremenu 0d 45 do 55 minute bili su iznenadjujuci bolji od Bayerna.Interesantno da od 22 igraca koji su bili na terenu 4 dolaze sa Balkana Djeko,Mandjukic Misinovic i Pranjic. Steta da zbog ozlijede nije igrao Olic,onda bi ih bilo cak 5 !!!

VL
JO
JohnConnor
12:04 21.08.2010.

pozitivno sam iznenadjen Mandjinom igrom. Nisam znao da je takva radilica tj. takav tip igraca, vidilo ga se i u obrani kao i naprijed. Kao debitant je igrao odlicno. Da ga nije trener izvadio sigurno bi odnijeli bod iz Münchena. On ce se proslavit u Bundesligi.

VL
JU
juma
13:51 21.08.2010.

Mandzukic je bio vrlo dobar i jedan od najboljih u Wolfsburgu. Fizicki mocan, tehnicki solidan, ali ipak, ostaju mu neke lose navike iz HNL. Tako je napravio najvise faulova od svih igraca na terenu, od kojih su neki bili nepotrebni i uz to u dosta opasnoj zoni. Kod sudackih odluka je neprestano slijegao ramenima dizao ruke u zrak i glumio nevinasce. Pozitivno je to sto nije dobio zuti karton i sto jos uvijek ne prigovara i ne lamentira. Valjda se nije jos udomacio, jer njemacki kako sam procitao, zna dosta dobro. Pranjic je odigrao solidno i vrlo borbeno, mada je igrao na za njega novoj poziciji vanjskog ofanzivnog desno, odnosno glumio je A. Robbena.

VL
OB
-obrisani-
21:22 21.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.