Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISUJE ZA MILAN
Povratak na članak

Mandžo i Perišić imaju jednu zajedničku točku, a po ovom je Brođanin jedinstven

Mandžo je uz interovca Ivana Perišića jedini aktivan igrač na svijetu koji je bio strijelac u polufinalu i u finalu Svjetskog prvenstva, ali i jedini u povijesti nogometa koji je, nažalost, u finalu SP-a postigao i – autogol

Komentari 5

Avatar Golum
Golum
07:30 19.01.2021.

Mario sretno i nadam se da ces ostati u Milanu..

VL
DU
Deleted user
10:22 19.01.2021.

Bravo Maldini, Bravo Mario, odlican jzbor, isplatilo se cekati pravu ponudu. Trenutno jedna od atraktivnijih ekipa u europi imaju pozitivnu energiju to se vidi iz opustenosti i zadovoljstva na svakoj utakmici. Morat ce uskoro podmaldjivati ekipu ali za naredne dvije godine ce biti top napad Rebic, Ibrahimovic, Mandzukic a iza njih Calhanoglu ... to ce bit jako tesko zaustaviti, osobito jer duplaju bokove Teo.. Prva denonsteacija sile na marakani... pet komada ce im utrpati

VL
HR
hrvat123
08:02 19.01.2021.

stvarno zelim da se uspije u Milanu dokazat ponovo da je vrhunski ali ipak se bojim da je prekasno i daj Boze da sam opet u krivu a nebi bilo prvi put da grijesim, bravo Mario !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.