Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SPREMNO ZA KOPER

Mandži skrivali tenisicu, Slovenci bez tajni

Dinamo trening (1)
Goran Jakus/Pixsell
13.07.2010.
u 12:38

- Mi možemo puno dobiti, ali Dinamo može više izgubiti, na njemu je pritisak – ističe trener Kopra Nedžad Okčić.

Dobrom atmosferom obilježen je posljednji trening Dinama, Velimir Zajec na kraju je pokušavao obraniti udarce Mandžukića i Moralesa. Bolje da više ne pokušava. Za kraj je Miralem Ibrahimović, trener vratara, Mariju Mandžukiću stavio tenisicu na stup za koji se vješaju viseće lopte. Mandžo se morao malo penjati, ali zdrav je, nije mu teško. I Koper je odradio trening u Maksimiru. Doduše, trener Nedžad Okčić kasnio je 25 minuta na dolazak pred novinare.

– Imali smo policijsku pratnju, ali kao da nismo. Sve je išlo polako, tako ćemo mi napraviti i Dinamu, sve ćemo vratiti – dobre je volje slovenski strateg koji kaže da će igrati u istom sastavu kao protiv Maribora.

– Mi možemo puno dobiti, ali Dinamo može više izgubiti, na njemu je pritisak. Puni smo samopouzdanja, imamo niz dobrih rezultata iz priprema.

Doznao je da će igrati svi plavi igrači.

– O, zar pod injekcijama? To znači da ih možda neće biti u uzvratu – šalio se Okčić znajući da su se plavi oporavili.

Pozdravio ga je Zajec:

– Poželio bih vam sreću, ali onu u obitelji – rekao je dobro raspoloženi Zeko i odveo momčad u karantenu.

Ključne riječi

Komentara 8

ZB
Zlatko-Banja Luka
13:10 13.07.2010.

Pa ono gdje Dinamo igra utakmice više liči na Stonehenge, nego na nogometni amfiteatar. Što se tiče Dinamovih igrača, ovo je period u godini kada se jedino i bore za svoj dres, mada po mom mišljenju nemaju se i za šta boriti er je Dinamo klub bez ikakve tradicije, jedino za novac, jedino prednost Dinama je ta što ima najbolju upravu u Evropi koja bi odvojila sebi iz usta zarad dobra našem malom, svemogućem i izvikanom Dinamu koji će vjerovatno ispasti od ekipe u kojoj je nogomet u ekspanziji, živi bili pa vidili.

OB
-obrisani-
13:12 13.07.2010.

Pa nema NK Koper neke tajne za NK Dinamo jer zna se otprije da je Hrvatska u 2007 ušla u EU savez, da smo oko granice otiški izkljućivo na Haaški sud i da Hrvati niste dali ni milimetra mora. Dakle nema tajni ali ima poneki nasmijani igrač NK Koper.

DU
Deleted user
19:11 13.07.2010.

Dinamo ce pobijediti samo ako bude igrao najbolje sto moze! Iskreno receno, na zivce mi ide podcjenjivacki mentalitet zbog kojeg dosta puta zavrsi onako kako nije bilo planirano. Nebi smjeli biti poput srba i slovenaca koji nas podcjenjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije