Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter bez europe

Mancini otkrio planove za iduću sezonu i što namjerava napraviti s Kovačićem i Icardijem

Roberto Mancini
DPA/PIXSELL
02.06.2015.
u 08:55

Neigranje u Ligi prvaka neće nas spriječiti u dovođenju vrhunskih igrača - tvrdi Mancini.

Liverpool i Barcelona, prema pisanju medija, u posljednje su vrijeme iskazali interes za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Stoga su talijanski novinari pitali Roberta Mancinija, trenera Intera, kakva je budućnost mladog hrvatskog veznjaka u milanskom klubu.

Mancini je naglasio kako se nada da će naredne sezone Kovačić ostati dio momčadi. 

- Volio bih zadržati najbolje igrače. Međutim, moramo voditi računa i o financijama. Nadam se da će Kovačić ostati, on je kvalitetan mladi igrač koji bi dolaskom iskusnih prinova mogao nastaviti svoj napredak - poručio je trener Intera i osvrnuo se na najboljeg strijelca Maura Icardija te klupske planove.

- Ako bude opet zabio više od 20 golova u sezoni, može i on ostati. A sad imamo dva mjeseca u kojima moramo isplanirati sve za novu sezonu. Moramo se pojačati. Siguran sam da će nas predsjednik podržati. Neigranje u Ligi prvaka neće nas spriječiti u dovođenju vrhunskih igrača, veliki klub poput Intera može jednu sezonu bez Europe - zaključio je Mancini.

>>Sjajna večer hrvatskog dvojca: Brozović zabio, Kovačić asistirao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije