Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester City

Mancini: Neka Tevez ode ako je nesretan s nama

\'Carlos Tevez, Manchester City. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
14.05.2011.
u 14:21

Mancini nije decidirano rekao hoće li Argentinac ostati ili ne.

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini dao je Carlosu Tevezu mogućnost da naustio klub ako se tamo osjeća nezadovoljno. Tevez je već ranije tražio dozvolu za odlazak, no u međuvremenu mu se status u momčadi nešto popravio.

- Bolje je da igrač ode ako je nesretan. Sezona je duga, javljaju se problemi, treba biti potpuno siguran da će ju moći sretno i profesionalno odraditi. Ima petogodišnji ugovor, ali treba ostati samo ako vjeruje naš projekt.

Talijan kaže da ga ne tjera on.

- Zabio je 22 pogotka i vrlo nam je važan, ali ovako smo daleko dogurali jer su svi igrači sudjelovali u tome. Po mom mišljenju, svi igrači koji su sada tu bi trebali i dogodine ostati jer smo izborili Ligu prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije