Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan zabio gol

Mancini: Da, Perišić može zamijeniti Icardija

Ivan Perišić
Reuters/PIXSELL
25.10.2015.
u 09:18

Icardi ove sezone ima samo dva gola, a samo jedan odlučujući, 20. rujna protiv Chieva. Ozljeda? Da, ozlijedio se, još 23. kolovoza. To ne može biti razlog loših igara 23. listopada...

Što se to događa s Maurom Icardijem? U remiju Intera kod Palerma bio je posve bezopasan, čovjek koji je podijelio titulu prvog strijelca Serie A lani daleko je od forme od prije nekoliko mjeseci, piše Goal.com.

Ove sezone ima samo dva gola, a samo jedan odlučujući, 20. rujna protiv Chieva. Ozljeda? Da, ozlijedio se, još 23. kolovoza. To ne može biti razlog loših igara 23. listopada...

U prvih je 45 minuta u subotu imao loptu jednako koliko i golman Handanovič! Prošle je sezone u prvih devet kola imao pet golova i izravno donio dvije pobjede.

Što Mancini može učiniti?

"Može se nekad i biti na klupi. Perišić? Da, može biti njegov zamjenik. "

Devet golova u devet utakmica nije dovoljno za naslov. Jer ne možeš uvijek pobijediti s 1:0.

"Ali mi nismo momčad koja će pobjeđivati s 3:0 ili 4:0. Ne još...", govori trener Intera.

A može li Perišić zamijeniti Icardija, pogledajte u statističkoj usporedbi na portalu Goal.com.

>>Inter propustio preuzeti vrh u Italiji, Perišić strijelac protiv Palerma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije