Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pila naopako?

Mancini: Bitka za naslov je gotova, ne možemo stići United

samir nasri
Reuters/Pixsell
12.04.2012.
u 13:34

– United je fantastična momčad puna duha. Mi to nažalost nemamo – rekao je Mancini

Nakon poraza od Arsenala, Manchester United pobjegao je Cityju na osam bodova prednosti. Trener građana Roberto Mancini  tada je govorio da ništa nije gotovo i kako se sve može stići. Sada kada je zbog Unitedova poraza protiv Wigana razlika smanjena na pet bodova, a još ih očekuje međusoban susret, Mancini se predao. Barem prema izjavama koje je dao za engleske mediji.

– Teško da ćemo ih stići, mislim da je prvenstvo gotovo. Na nama je da završimo sezonu dobro. Inače, ovo nam je najbolja sezona od 1968. godine, tada je City osvojio prvenstvo. Vrlo je važno da dobijemo United u derbiju, ali ne vidim kako bi oni mogli izgubiti pet bodova. Oni su fantastična momčad puna duha. Mi to nažalost nemamo – zaključio je talijanski strateg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije