Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO DESNU RUKU

Manchester Utd. bez Giggsa protiv Milana

Ryan Giggs
AFP
11.02.2010.
u 18:10

Nogometaši Manchester United bit će lišeni usluga iskusnog, 36-godišnjeg Velšanina Ryana Giggsa u dvije utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Milana.

U srijedu je Giggs slomio desnu ruku tijekom ogleda Premiershipa protiv Aston Ville (1-1). U duelu s veznim igračem domaće momčadi Steveom Sidewellom deblji je kraj izvukao Giggs, koji će po najavama kluba s Old Trafforda izbivati s travnjaka u sljedećih mjesec dana.

Osim dviju utakmica protiv Milana, gdje će biti najpotrebniji, Giggs neće igrati niti finalnu utakmicu Carling kupa (28. veljače) protiv istog suparnika protiv kojeg se ozlijedio (Aston Villa), kao niti oglede Premiershipa protiv Evertona, West Hama i Wolverhamptona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije