Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO NASLOV SA STILOM

Manchester United želi 
20. naslov proslaviti rušenjem rekorda

'Manchester United v Real Madrid, Champions League Last 16, 2nd leg. 5th March 2013. Manchester United's Robin Van Persie Credit: The Sun Online rights must be cleared by N.I.SyndicationPhoto: NI Syn
Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL
17.04.2013.
u 09:51

Iako neki mediji tvrde da Rooney odlazi u PSG, Wayne čeka da mu sir Alex Ferguson ponudi novi ugovor s Unitedom

Manchester United je šest kola prije kraja sezone stavio ruke na trofej domaćeg prvenstva. Kako bi i teoretski osigurali dvadeseti naslov prvaka ispred gradskog rivala Cityja, potrebno im je još sedam bodova. Chelsea je u sezoni 2004/05. osvojio prvenstvo s rekordnih 95 bodova. Manchester United šest kola prije ima 80 bodova i od mogućih osamnaest mora osvojiti šesnaest kako bi srušio rekord Chelseaja.

– Moramo se pobrinuti da pobjeđujemo i srušimo taj rekord do kraja sezone – rekao je Wayne Rooney.

Prvi strijelac Crvenih vragova u ovoj sezoni Robin Van Persie s dvadeset pogodaka također se nada da će United u posljednjih šest kola uspjeti srušiti Chelseajev rekord.

Wayne Rooney, kojeg su mediji preselili u PSG, to demantira i očekuje da mu sir Alex Ferguson ponudi novi ugovor s klubom u kojem je stekao i svjetsku slavu. Špekulacije su krenule nakon što je Rooney igrao nešto manje utakmica ove sezone.

U lov na rekorde \"bebe\" kreću danas kada gostuju u Londonu kod West Hama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije