Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO LJETA 2024.

Manchester United produljio ugovore s četiri važna igrača

Marcus Rashford
Reuters/Pixsell
24.12.2022.
u 14:17

Sva četvorica su potpisali osnovni ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2023., ali je u njemu bila i klauzula koja je klubu omogućavala da ih zadrži dodatnih godinu dana.

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag potvrdio je za klupski mrežni portal da su četvorici igrača prve momčadi produženi ugovori do ljeta 2024., a radi se o engleskim reprezentativcima Marcusu Rashfordu i Lukeu Shawu, brazilskom reprezentativcu Fredu i portugalskom reprezentativcu Diogu Dalotu. 

Sva četvorica su potpisali osnovni ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2023., ali je u njemu bila i klauzula koja je klubu omogućavala da ih zadrži dodatnih godinu dana.

"Sretni smo jer momčad ide u pravom smjeru, a ovi su igrači u tome dali velik doprinos", izjavio je Erik ten Hag uoči nastavka Premier lige i gostovanja Nottingham Foresta u utorak na Old Traffordu.

"Želimo razvijati i podržati te igrače te ih želimo zadržati u našem procesu. Slažemo momčad za budućnost, na duži vremenski period, a ovi igrači moraju biti dio te momčadi", dodao je glavni trener Manchester Uniteda koji se sa 26 bodova nalazi na petom mjestu u Premier ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije