Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Old Trafford

Manchester United potvrdio: Solskajer novi menadžer crvenih vragova

Ole Gunnar Solskjaer
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.12.2018.
u 11:03

'Nosim Manchester United u svom srcu i sjajno je vratiti se u klub u ulozi menadžera. Veselim se radu s talentiranom momčadi kakvu imam na raspolaganju', izjavio je Solskjaer

Engleski nogometni velikan Manchester United u srijedu je i službeno objavio kako je za privremenog menadžera do kraja ove sezone angažirao svog bivšeg napadača Norvežanina Olea Gunnara Solskjaera (45).

Solskjaer je tijekom igračke karijere igrao za Manchester United od 1996. do 2007. godine te je u 235 nastupa postigao 91 gol, od kojih je najznačajniji onaj pobjednički u finalu Lige prvaka 1999. godine protiv Bayerna.

Ole Gunnar Solskjaer
1/5

Potom je tri godine vodio rezervnu momčad Manchester Uniteda da bi od 2011. do 2014. bio trener Moldea s kojim je osvojio dva naslova prvaka Norveške, a nakon kratkog boravka u Cardiff Cityju, prije tri je godine ponovno sjeo na klupu Moldea.

'Nosim Manchester United u svom srcu i sjajno je vratiti se u klub u ulozi menadžera. Veselim se radu s talentiranom momčadi kakvu imam na raspolaganju', izjavio je Solskjaer.

Uz Solskjaera u stručnom stožeru crvenih vragova bit će Mike Phelan, Michael Carrick i Kieran McKenna.

Manchester United u utorak je otpustio Portugalca Josea Mourinha zbog slabih rezultata u ovoj sezoni. Nakon 16 odigranih kola nalazi se na šestom mjestu Premier lige sa 19 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

Komentara 3

Avatar zagorac2
zagorac2
12:05 19.12.2018.

valjda nije raspakiral kofere

IB
ibiza
13:09 19.12.2018.

bolji i jeftiniji

QU
quovadis
18:25 19.12.2018.

Ovaj je i u ovim godinama bolji od cjelog napada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije