Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA LJEPOTICA

Manchester slavio protiv Liverpoola, Rooney 'doznao' tko je Martial

Anthony Martial
Foto: Reuters/PIXSELL
12.09.2015.
u 20:43

Završilo je 3:1 za United, a zabili su Daley Blind, Ander Herrera i Anthony Martial za United te Benteke za Liverpool

Manchester United pobijedio je Liverpool 3:1 u utakmici s tri prekrasna pogotka i drugim poluvremenom u kojem se dogodilo apsolutno sve što je vrijedilo u ovoj utakmici.

Dejan Lovren počeo je i završio utakmicu, ali nije pomogao obrani Redsa da spriječe sve napade Uniteda u drugom poluvremenu. Presporo sve to skupa izgleda i Brendan Rodgers nikako da pronađe način kako njegova momčad može proigrati. Nije da su mu ruke bile vezane, kupovao je prošlog i ovog ljeta naveliko, samo što mu strategija nije baš najbolja i to se sad osvećuje.

Na stranu to, Louis van Gaal iskoristio je te slabosti i strpljivom igrom lomio Liverpool, čekao opasne prekide u zoni udarca, što je gostujuću momčad bolja točka ove sezone. I jedan takav zbio se u 48. minuti, Juan Mata je odlučio umjesto direktnog udarca na gol poslati loptu u sredinu za Daleya Blinda koji je snažnim i preciznim udarcem lijevom nogom pospremio loptu u gornji lijevi kut Mignoletovog gola.

Igra je nakon tog pogotka postala puno življa i zanimljivija. I Liverpool je ubrzo došao do prvih prilika. U 57. je minuti De Gea ugrozio svoj gol lošim ispucavanjem. Na kraju je situaciju spašavao Chris Smalling koji je došao do lopte ispred Christiana Bentekea. Na trenutak se činilo da će igrač Uniteda pospremiti loptu u vlastitu mrežu.

Odmah u nastavku još jedna velika prilika gostiju. Danny Ings je poslao nezgodnu loptu prema lijevoj strani gola, a David de Gea je fantastičnom obranom, samim vršcima prstiju spasio svoj gol.

Samo je sedam minuta trebalo proći da vidimo novo uzbuđenje na Old Traffordu. Nakon kornera je jedan od igrača Liverpoola pucao glavom, a sa same ju je gol-crte skinuo strijelac prvog pogotka Daley Blind. No opasnost tu nije završila jer je Danny Ings stigao do lopte, ali je pucao pokraj desne vratnice.

Louis van Gaal je između par Liverpoolovih prilika napravio dvije zamjene, a svoj je debi upisao najskuplji tinejdžer - Anthony Martial.

United je do novog pogotka stigao u 70. minuti, a zaslužan je Ander Herrera koji je najprije izborio, a potom i realizirao jedanaesterac. Joe Gomez je napravio bespotrebni prekršaj u kaznenom prostoru, a Herrera je snažno, pod gredu poslao loptu za vodstvo od 2:0.

Liverpool je u 84. minuti smanji zaostatak fantastičnim pogotkom Christiana Bentekea škaricama. I kada se činilo da se Redsi vraćaju, konačan im udarac zadaje mladi Anthony Martial pogotkom u debiju! Martial se u 86. minuti prošetao kroz Liverpoolovu obranu, ostavio za sobom Škrtela i Lucasa i mirno poslao loptu u donji desni kut.

REZULTATI:

Everton - Chelsea 3:1
Arsenal - Stoke City 2:0
Crystal Palace - Manchester City 0:1
Norwich City - Bournemouth 3:1
Watford - Swansea 1:0
WBA - Southampton 0:0
Manchester - United - Liverpool 3:1

>> Statistiku, ocjene igrača i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Naismith hat-trickom srušio Chelsea, City i dalje stopostotan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije