Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Manchester United opet poražen

21.03.2009.
u 19:08

Nakon što su u prošlom, 29. kolu na Old Traffordu poraženi od Liverpoola s visokih 4-1, nogometaši Manchester Uniteda ponovno su pognutih glava napustili travnjak.

Ovaj puta bolja je bila momčad Fulhama kojoj je posao bio itekako olakšan isključenjem Paula Scholesa iz 17. minute. Sjajni se nogometaš vodeće momčadi engleskoga nogometnog prvenstva namjerno poslužio rukama na Craven Cottageu u namjeri da spriječi pogodak domaće momčadi. On je uslijedio minutu kasnije s bijele točke (Danny Murphy), a branitelji naslova nastavak utakmice morali su odigrati brojčano oslabljeni.

Domaćini su pogotkom, ali i zahvaljujući brojčanom nadmoći, postali itekako opasni na terenu, a novi udarac momčadi Sir Alexa Fergusona zadali su u 87 minuti. Andrew Johnson poslao je upotrebljivu loptu do Zoltana Gere, a ovaj je udarcem škaricama bio neumoljiv za Edwina van der Sara.

Da situacija za Manchester United bude dodatno pogoršana pobrinuo se Wayne Rooney koji je u razmaku od 81. do 87. minute dva puta požutio, pa će tako menadžer Manchestera sastav za sljedeću utakmicu (protiv Aston Ville) krojiti bez suspendiranih Nemanje Vidića, Scholesa i Rooneyja.

Dodajmo da Manchester United ove sezone u prvenstvu još nije vezao dva poraza, a upravo takvo što je s nestrpljenjem očekivala momčad Liverpoola koja u nedjelju igra svoj susret s Aston Villom. Pobijedili li smanjit će zaostatak za Unitedom na samo bod razlike, no podsjetimo, branitelji naslova imaju odigranu utakmicu manje.

Premiership, 30. kolo:
Blackburn - West Ham 1-1 (Andrews 51 / Noble 35)

Fulham - Manchester United 2-0 (Murphy 18 - 11 m, Gera 87)

Stoke City - Middlesbrough 1-0 (Shawcross 84)

West Bromwich - Bolton 1-1 (Koren 82 / Taylor 67)

Portsmouth - Everton 2-1 (Crouch 22, 75 / Baines 4)

Tottenham - Chelsea (16.30)

Newcastle - Arsenal (18.30)

Redoslijed: 1. Manchester United (-1) 65, 2. Chelsea (-1) 61, 3. Liverpool (-1) 61, 4. Arsenal (-1) 52...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije