Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U potrazi za novim izvorom novca

Manchester United na singapurskoj burzi traži novi kapital

\'Manchester United\'s Mexican forward Javier Hernandez (C) celebrates scoring against Marseille during their UEFA Champions League round of 16, second leg football match at Old Trafford in Manchester
AFP
16.08.2011.
u 19:57

Manchester United svoje će dionice ponuditi singapurskoj burzi, a to bi engleskom nogometnom klubu trebalo osigurati 700 milijuna eura

Prihodom sa singapurske burze, Manchester United isplatit će dugove, a novčana sredstva koja bi ostala iskoristit će za nove investicije.

Engleskom je klubu ta burza vrlo zanimljiva, jer crveni vragovi imaju 300 milijuna obožavatelja, barem dvije trećine samo u Aziji. U klubu očekuju snažan rast vrijednosti njihovih dionica.

Prema izvješću američkog magazina Forbes tržišna vrijednost Manchester Uniteda trenutačno iznosi 1,2 milijarde eura, što ga čini najvrjednijim klubom na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije