Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wigan-Man Utd 1:0

Manchester United izgubio kod Wigana!

Red Bull Rampage
Foto: Red Bull
1/2
11.04.2012.
u 22:58

Engleska, 33. kolo, Man City-WBA 4:0, Wigan-Man Utd 1:0, Wolves-Arsenal 0:3, Tablica: Manchester United 79, Manchester City 74, Arsenal 64...

Manchester City je smanjio zaostatak za vodećim Unitedom na pet bodova. Crveni vragovi izgubili su kod Wigana (0:1) i ostali na 79 bodova dok je City s 4:0 svladao WBA.

Marseille "poslušao" navijače

Marseille je izgubio 1:3 od Montpellierea što su navijači Olympiquea i priželjkivali kako bi PSG-u otežali borbu za naslov prvaka. Naplata je to računa od prije 13 godina

Baš kako su to navijači Marseillea i priželjkivali, njihova momčad izgubila je u zadnjoj utakmici 31. kola francuskog prvenstva. Od Marseillea je bio bolji Montpellier (3:1) kojemu je to bila prva pobjeda u povijesti na Veledromeu.

Nekoliko dana prije susreta navijači domaće momčadi pozvali su svoje ljubimce da puste utakmicu kako PSG nebi došao do naslova prvaka. Kako sada stvari stoje to se ni neće dogoditi jer Montpellier, sedam kola prije kraja prvenstva, ima 66 bodova, tri više od drugoplasiranog PSG-a.

U Marseilleu još nisu oprostili PSG-u poraz (2:3) od Bordeauxa od prije 13 godina koji je Olympique stajao naslova prvaka. U Marseilleu i danas smatraju da je PSG pustio Bordeauxu tu utakmicu. O regularnosti utakmice bit će sigurno riječi i narednih dana, baš kao i o gesti Andrea-Pierrea Gignaca koji je odbio pružiti ruku svom treneru Didieru Deschampsu kojeg je potom i odgurnuo. Gignacu se nije svidjelo što ga je Deschamps izvadio iz igre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije