Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA UNITEDU

Barceloni nije do novca, Neymar im je neprocjenjiv

Neymar
Reuters/PIXSELL
23.08.2015.
u 09:00

Da bi ga i doveli, Englezi moraju platiti minimalno 190 milijuna eura

Manchester United navodno je u tajnim pregovorima s Neymarom, ali da bi ga doveli moraju platiti 190 milijuna eura, piše engleski Daily Star.

Barcelona se jako dobro zaštitila prilikom potpisivanja ugovora s Brazilcem. Englezi svakako imaju novca, nudili su madridskom Realu 140 milijuna eura za Garetha Balea, nude sto milijuna eura Bayernu za Thomasa Müllera i s obzirom na to da je Neymar najmlađi u tom društvu, a u najgorem slučaju jednako velika zvijezda, tih ekstra 50 ili 90 milijuna eura tajkunima na Old Traffordu možda i neće biti problem izdvojiti. Ali svakako bi bilo ludo da to naprave...

Čak ako bi se nešto ovako nevjerojatno dogodilo, teško da bi katalonski nogometni div popustio. Jednostavno, Neymara ne misle prodavati i vide ga kao dugi niz godina u klubu, kao lidera kad se Lionel Messi umirovi ili otiđe drugdje završiti karijeru.

>> Pogledajte koji gol Neymar smatra najljepšim u svojoj karijeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije