Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Manchester United i Arsenal u lovu na Džeku

Edin Džeko
AFP
03.12.2009.
u 10:13

Sjajni napadač Wolfsburga i bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Edin Džeko (23) svakim danom pobuđuje sve više interesa najvećih europskih klubova.

Posljednji u nizu velikana koji je navodno pokazao interes za igrača koji je osvojio 13. mjesto u poretku kandidata za osvajanje Zlatne lopte za 2009. godinu je Manchester United.

Još nije poznato koliko je klub pod ravnanjem menadžera Alexa Fergusona spreman izdvojiti za Džeku, ali se njegova vrijednost procjenjuje na nekih 25 milijuna eura.

Džeko je prošle sezone sa 26 postignutih golova bio drugi najbolji strijelac Bundeslige iza suigrača mu Grafitea, a ove sezone upisao je šest pogodaka i šest asistencija u 14 odigranih utakmica. U reprezentaciji je na učinku od 14 golova u 23 utakmice.

Već ranije su interes za njegovom kupnjom pokazali Milan, Arsenal i Bayern, pa je tako sve izvjesnije da će bosanski napadač, iako ga ugovor veže za Wolfsburg do 2013. godine, najvjerojatnije na ljeto promijeniti sredinu uz najvrjedniji transfer u povijesti kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije