Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva Suna

Manchester United dovodi Modrića za 36 milijuna eura!

Ivan Rakitić, Luka Modrić (2)
Duško Marušić/Pixsell
08.06.2012.
u 10:57

Sun ovo vijest navodi kao ekskluzivnu te piše da je stvar blizu dogovora prema kojem bi naš reprezentativac potpisao četverogodišnji ugovor

Iako se Modrić nalazi daleko od Otoka, otočki mediji i dalje pišu o njemu. Najnovija informacija The Suna govori da je Ferguson ponudio 30 milijuna eura za Luku, s tim da ta brojka može narasti do 36 milijuna eura, ovisno o broju njegovih nastupa za crvene vragove.

Sun ovu vijest navodi kao ekskluzivnu te piše da je stvar blizu dogovora, prema kojem bi naš reprezentativac potpisao četverogodišnji ugovor, a godišnje bi zarađivao čak osam milijuna eura! Isti izvor navodi da je Modrić obaviješten o dogovoru klubova.

Ključne riječi

Komentara 11

JO
jozinho
11:56 08.06.2012.

"otocki mediji" haha mislim da to dolazi iz "irskog kuta" da nasem najboljem igracu zavrte glavu jer se irci najvise boje modrica....stvarno smijesno da se ta tema oko modrica vrti 2-3-4 dana prije prve tekma protiv "the boys in green", ali isto tako vjerujem da se bilic i stozer kao i igraci samo slatko smiju na to sve......ali nasi mediji kao da rade protiv nase repke i objavljuju take gluposti...

MU
muh
14:12 08.06.2012.

Ferguson je star i nevidi više dobro

Avatar Idler 3
Idler 3
11:23 08.06.2012.

Ne znam jel točno al bilo bi lijepo tu temu malo gurnuti u stranu jer nam je Luka trenutno zaokupljen nekim drugim stvarima !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije