Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNIK MOYESA

Manchester United do kraja sezone vodit će Ryan Giggs!

Ryan Giggs
Foto: PA/Pixsell
22.04.2014.
u 11:32

Do kraja sezone ostalo je četiri utakmice, a legendarni Velšanin na klupi će debitirati protiv Norwicha u subotu na Old Traffordu.

Nakon otkaza Davidu Moyesu, Manchester United je objavio kako će klub do kraja sezone voditi još uvijek aktualni igrač 'crvenih vragova' Ryan Giggs.

Do kraja sezone ostalo je četiri utakmice, a legendarni Velšanin na klupi će debitirati protiv Norwicha u subotu na Old Traffordu.

Giggs će u četiri preostale utakmice pokušati izboriti nastup u Europi sljedeće sezone, a trenutno su 'crveni vragovi' od toga udaljeni šest bodova, koliko im bježi šestoplasirani Tottenham.

Foto: Reuters (Ilustracija)

I dok je United potvrdio Giggsa do kraja sezone, trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp je demantirao kako će na kraju sezone preuzeti 'vragove'.

- Manchester United je veliki klub i osjećam se vrlo blizak s njihovim fantastičnim navijačima. Ali ostajem u Borussiji - potvrdio je njemački trener.

>> Službeno: David Moyes više nije trener Manchester Uniteda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije