Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAC NA STOLU

Manchester ponudio 30 milijuna eura za Robbena, žele ga već ove zime

Arjen Robben
Reuters (Ilustracija)
10.12.2014.
u 12:19

Louis van Gaal ne krije da mu je sjajni Nizozemac velika želja.

Louis van Gaal ne krije koliko cijeni Arjena Robbena kao nogometaša i koliko bi ga jako volio vidjeti u Manchester Unitedu. A želja bi mu se mogla ispuniti - za cijenu od 30 milijuna eura!

Iako je Robben lagano nezadovoljan rotacijama Pepa Guardiole pa bi vrlo lako mogao otići iz Bayerna, problem je u tome što ga bavarski klub ne misli pustiti. Nije to ništa čudno, bez njega bi znatno umanjili šanse u osvajanje Lige prvaka. Također, zna se i da United ne igra Ligu prvaka pa Robben može otići i na ljeto.

Ali dok je Robben samo želja, moguće neostvarena, Enzo Perez bi trebao stići iz Benfice za otprilike 30 milijuna eura u United jer Valencia ne može pratiti nametnuti financijski tempo.

>> Manchester United ne dolazi u obzir! Ostajem u Bayernu i točka

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
16:25 10.12.2014.

Takozvana ponuda od 30 mil € će kod uprave Bavaraca izazvati samo umorno smijanje.Autor teksta je dosada trebao shvatiti da veliki Bayern nije klub koji prodaje igrače,pogotovo ne ključne. Što se tiče novaca,Bayern je pun kao brod.Kad bi htjeli mogli bi i Messija kupiti,naravno ukoliko bi ovaj to htio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije