Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezasitni Sir Alex

Manchester nudi 22 milijuna eura za Lewandowskog

'Bastian Schweinsteiger (l) and Danijel Pranjic (r) of Munich and Robert Lewandowski of Dortmund try to play the ball during the Bundesliga match Bayern Munich versus Borussia Dortmund at Allianz Aren
Pixsell
27.12.2012.
u 19:44

Lewandowskom ugovor s Borussijom istječe sljedećeg ljeta, a već je naglasio da ga ne želi produljiti

Iako u napadu ima Waynea Rooneya, Robina Van Persija i Javiera Hernandeza, menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson od uprave je zatražio da mu dovede Roberta Lewandowskog.

Za napadača Borussije Dortmund Manchester navodno je već ponudio 22 milijuna eura odštete te godišnju plaću Poljaku od 5 milijuna eura.

Inače, ugovor s momčadi iz Dortmunda Lewandowskom istječe sljedećeg ljeta, a već je naglasio da ga ne želi produljiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije