Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na old Traffordu

Manchester prodao Lukakua, bijesni navijači pale dresove!

Romelu Lukaku
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.08.2019.
u 17:02

Novom strategu milanske momčadi Antoniju Conteu tako je ispunjena velika želja

Romelu Lukaku od danas će nositi dres Intera. Milanska momčad je uspjela nagovoriti Manchester United na transfer, a engleskom će klubu biti isplaćeno oko 80 milijuna eura.

Novom strategu milanske momčadi Antoniju Conteu tako je ispunjena velika želja, a zanimljivo je da se Manchester Unitred odlučio na prodaju i unatoč tome što nije našao zamjenu. 

Mario Mandžukić odbio je transfer na Old Trafford, a rasplet situacije toliko je ogoričio pojedine navijače najtrofejnijeg engleskog kluba da su počeli paliti dresove.

Komentara 2

Avatar Olujni
Olujni
20:39 08.08.2019.

Bijesni navijaci? Hitno veterinara im poslati, neka ih cijepi protiv bjesnoce!

Avatar Dixie_land
Dixie_land
02:43 09.08.2019.

Onaj tko zapali dres kluba je obično smeće. To nije navijač. Iznad kluba je samo Bog i domovina. Klub za koji navijaš je svetinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije