Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumbijska zvijezda

Manchester donio odluku: Na kraju sezone Falcao odlazi!

Radamel Falcao
Reuters/PIXSELL
16.02.2015.
u 14:28

Odmah su počela nagađanja po pitanju nastavka njegove karijere, a sve se glasnije priča o tome da će ga kupiti Juventus

Krajem kolovoza prošle godine Manchester United potvrdio je dolazak Radamela Falcaa, velike kolumbijske zvijezde, što je razveselilo njihove navijače. Od njega su se očekivale velike stvari i svi su bili uvjereni da će upravo on vratiti uspjehe 'crvenim vragovima'.

- Ovo je veliki posao za nas, Falcao je veliko pojačanje, govorili su tada iz Manchestera.

Pola godine kasnije situacija je potpuno drugačija. Falcao se još uvijek nije uklopio i ne igra na razini na kojoj je igrao u prijašnjim klubovima. U 21 nastupu postigao je samo šest golova i čini se da će doći do rastanka. Barem tako tvrde britanski mediji koji danas pišu da je United već donio odluku da će ga se riješiti na kraju sezone. Dobra stvar za njih je to što su ga iz Monaca doveli na posudbu (koju su također puno platili) s pravom prvokupa na kraju sezone. No, sada su sigurni da ga neće otkupiti, a navodno je takvim raspletom zadovoljan i Kolumbijac kojem se ne sviđa u Engleskoj.

Naravno, odmah su počela nagađanja po pitanju nastavka njegove karijere, a sve se glasnije priča o tome da će ga kupiti Juventus.

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:12 16.02.2015.

Cirkusanti kao Dubai City i Chelski, samo trosenje novaca, bez duse.

DI
dinamojavolim1
15:25 16.02.2015.

dovedite ronalda i modrica:)

MA
manuutd
14:44 16.02.2015.

Bogu hvala,taj je sporiji od mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije