Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRET

Manchester City 'zagrizao' i želi kupiti Falcaa prije Reala

Falcao
Reuters (Ilustracija)
06.08.2014.
u 14:09

Monaco je rekao da ga ne misli prodati, ali to su rekli i za Jamesa Rodrigueza pa su se odlučili na prodaju jer je osamdeset milijuna eura ipak bilo preteško za odbiti.

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da Falcao nije samo želja Reala iz Madrida već i drugog bogataša - Manchester Cityja! Uz to, za dovođenje Kolumbijca bi prodali Stevana Jovetića u Juventus.

Problem je jedino što niti Real niti City zbog financijskog fair playa ne mogu dovesti napadača ovoga ljeta, već bi ga doveli na posudbu, uz mogućnosti kupnje dogodine.

Također, Monaco je rekao da ga ne misli prodati, ali to su rekli i za Jamesa Rodrigueza pa su se odlučili na prodaju jer je osamdeset milijuna eura ipak bilo preteško za odbiti.

No Falcao je stigao za šezdeset i ukoliko ga ne prodaju za više, neće ga ni pustiti.

>> Falcao se nakon šest mjeseci neigranja napokon vratio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije