Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester City šesticom isprašio Southampton, uvjerljiv i Chelsea

Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.11.2018.
u 19:45

Budući da su dan ranije Arsenal i Liverpool odigrali 1-1, Manchester City se je izdvojio na prvom mjestu na tablici, ima dva boda više od Chelseaja i Liverpoola

Manchester City je upisao još jednu uvjerljivu pobjedu u Premier ligi, svladavši u nedjelju u 11. kolu Southampton sa 6-1, dok je Chelsea protiv Crystal Palacea slavio s 3-1.

Budući da su dan ranije Arsenal i Liverpool odigrali 1-1, Manchester City se je izdvojio na prvom mjestu na tablici, ima dva boda više od Chelseaja i Liverpoola.

>> Pogledajte kako Bolt ismijava Pogbu

City je poveo u 6. minuti autogolom Wesleyja Hoedta, a već u 18. minuti bilo je 3-0 zahvaljujući pogocima Kuna Agüera (12) i Davida Silve (18). Dva pogotka dodao je Raheem Sterling (45, 67), a jedan Leroy Sané (90+1), dok je utješni gol za Southampton zabio Danny Ings (30-pen).
 
U pobjedi Chelseaja dva pogotka zabio je Álvaro Morata (32, 65), a jedan Pedro (70), dok je strijelac za Crystal Palace bio Andros Townsend (53).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije