Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Manchester City poražen od UAE

Robinho
AFP
12.11.2009.
u 20:08

Pogotkom Mohameda Al Shihija s bijele točke iz osme minute, nogometna reprezentacija Ujedinjenih Arapskih Emirata svladala je Manchester City 1:0 u prijateljskom susretu u Abu Dhabiju.

za domaćina, u čijem se sastavu nalazilo nekoliko U20 nogometaša, sve je krenulo dobro već početkom susreta kada je Stuart Taylor srušio Saeeda Al Kas u kaznenom prostoru za što je prvo dobio žuti karton, a potom i pogodak u svoju mrežu.

Rani pogodak, kasnije se ispostavilo, bio je i jedini na susretu na stadionu Zayed Sports City.

Manchester City je zaigrao u sastavu: Taylor, Trippier, Onuoha, Mee (Boyata 66), Vidal, Zabaleta, Tutte (Redshaw 78), Marshall (Poole 56), Ireland, Benjani, Nimley

Prijateljska utakmica:

UAE - Manchester City 1:0 (Al Shihi 8 - 11m)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije