Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat za igrače

Manchester City krade susjedima iz Uniteda dva vrhunska talenta

ravel morrison
Reuters/Pixsell
17.01.2012.
u 11:32

Paul Pogba i Ravel Morrison dva su vrhunska talenta u veznom redu koji bi uskoro mogli prijeći na drugu stranu Manchestera.

U Manchesteru se trenutačno odvija pravi mali rat za igrače. Naime, nakon što su Građani doznali da dva vrhunska talenta u veznom redu – Paul Pogba (18) i Ravel Morrison (18) ovaj mjesec mogu potpisati predugovore s kojim god klubom žele, jer im ugovori s crvenim vragovima istječu na ljeto, odmah su krenuli u akciju.

Newcastle je prošloga mjeseca već za Pogbu ponudio milijun funta, ali United je ponudu odbio, no, ne produže li "klinci" postojeće ugovore, mogao bi ostati bez njih i bez odštete. Naime, na Old Trafford bi "sletjela" samo simbolična svota za troškove razvoja, koju jamče Fifina pravila.

Za Pogbu su interes, osim Cityja, pokazali i talijanski velikani Inter i Milan, a s obzirom na to da mladi nogometaš nije dobio pravu priliku na Old Traffordu (tri nastupa ove sezone u Liga kupu), za očekivati je da odleti ovo ljeto. Baš kao i Morrison koji je u karijeri skupio tri nastupa za crvene vragove (od toga dva u Liga kupu ove sezone). Inače, Morrison je već skupio podeblji "dosje žutila" – disciplinske kazne, pojavljivanja pred sudom, izostanci s treninga...

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
20:00 18.01.2012.

Nije istina da im Siti,krade talente,ManU,jednostavno nezeli sa njima da produzi ugovore,pa ih je logicno prvo ponudio komsijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije