Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Man. Utd našao zamjenu za Van der Sara: Stiže De Gea

david de gea
NPH/Pixsell
14.04.2011.
u 19:07

Manchester United pronašao je zamjenu na vratarskoj poziciji za Nizozemca Edvina van der Sara (40).

Mrežu Crvenih vragova iduće će sezone čuvati vratar Atletico Madrida David De Gea (20) nakon što su se klubovi dogovorili oko odštete koja će iznositi 20 milijuna eura.

De Gea će s Manchester Unitedom potpisati petogodišnji ugovor.

- Primili smo ponude Manchester United i Chelseaja, a David je na stolu imao i ponudu za produženje ugovora. No, odluka je bila isključivo njegova - istaknuo je izvršni direktor Atletica Miguel Angel Gil Marin.

Komentara 3

DA
Dario--
20:27 14.04.2011.

Hmm,zanimljiv potez,radi se o jednom od najboljih mladih golmana svijeta!E sad vidjet ćemo da li će uspjeti u Unitedu,to će pokzati vrijeme,uostalom i Barthez je 2000 godine,kada je došao u United bio jedan od najboljih golmana svijeta,pa je bio jako loš u uskoro najtrofejnijem engleskom klubu!!

VA
Vatrenko
13:29 15.04.2011.

Ante, Ante, svi smo za te! Svi smo za te i uvijek ce mo biti!!! .... uvijek vjeran!

ZD
Zoran-Düsseldorf
10:06 16.04.2011.

Odgovor Dario- Slazem se sa tobom,pozzzzzzzzzzzzzzzzz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije